Saman päivän kuljetukset ja räätälöidyt ratkaisut

DHL Express Same Day tarjoaa räätälöityjä kuljetusratkaisuja kaikkiin tarpeisiisi. 

 

Lisätietoja puh. 020 533 8010 tai fisameday@dhl.com.

 

TARVITSETKO LISÄTIETOA?
JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

DHL Same Day

nopein mahdollinen kuljetus

Nopeat kuljetukset

Toimitamme perille kiireiset sopimuspaperit tai pakollisen varaosan lähes minne tahansa kotimaassa ja ulkomailla. Kuljetamme päivittäin asiakkaidemme kiireellisiä lähetyksiä vastaanottajille nopeimmalla mahdollisella kuljetuksella. Käytä erittäin joustavia DHL Jetline ja DHL Sprintline -palveluitamme.

Joustava ratkaisu

DHL Express noutaa lähes kaiken kokoiset, muotoiset ja painoiset lähetykset. Toimitamme ne vastaanottajille niin nopeasti kuin mahdollista tai sovittuna ajankohtana. Järjestämme lähetyksen turvallisesti ovelta ovelle. Hoidamme seurannan puolestasi.

Räätälöidyt palvelut

DHL Jetline -palvelulla toimitamme lähetyksesi lähes kaikkialle maailmaan ensimmäisellä mahdollisella lennolla tai parhaalla mahdollisella lentoyhteydellä.

 

DHL Sprintline on luotettava ja joustava maantiekuljetus kotimaan- ja ulkomaanlähetyksille. 

 

On Board –henkilökuriiri on lentäen nopein ratkaisu erittäin kiireellisille lähetyksille, joiden kuljetusaikataulu lentorahtina olisi liian hidas. Henkilökuriirikuljetuksiin soveltuvat esimerkiksi dokumentit ja pienikokoiset lähetykset.

NOPEUS
Lue lisää

Toimitus saman päivän aikana tai mahdollisimman pian noutotilauksen ajankohdasta ja määränpäästä riippuen."

GLOBAALI PARTNERI
Lue lisää

Kansainväliset vientipalvelumme ovat nopeat, kätevät ja monipuoliset. 

ASIAKASPALVELU
Lue lisää

Sovittavissa olevat noutoajat ja jakelut, esimerkiksi iltaisin ja viikonloppuisin. Lähetyksen seuranta puolestasi ja toimituksen vahvistus sähköpostitse.”

LOGISTIIKKA
Lue lisää

Palvelussa hyödynnetään kaupallisia lentoja sekä maakuljetuksia, jotta erittäin kiireelliset
lähetykset saadaan toimitettua määränpäähänsä mahdollisimman nopeasti." 

Palvelu soveltuu mm. seuraaville toimialoille

  • autoteollisuus
  • konetekniikka
  • talous ja juridiikka
  • terveys ja hyvinvointi
  • öljy, kaasu ja energia
  • elektroniikkateollisuus
     

DHL JETLINE - HETI MATKAAN

DHL Jetline -palvelulla toimitamme lähetyksesi lähes kaikkialle maailmaan ensimmäisellä mahdollisella lennolla tai parhaalla mahdollisella lentoyhteydellä. Käytämme kaupallisia lentoja. Luotettavat yhteistyökumppanimme hoitavat lähetyksesi noudon sekä jakelun. Kuljetuksen vaiheet on räätälöity erityisesti sinun tarpeitasi ajatellen ja lähetyksiä seurataan puolestasi lähtöpaikasta määränpäähän asti.

DHL SPRINTLINE - SUORINTA TIETÄ

DHL Sprintline on luotettava ja joustava maantiekuljetus kotimaan- ja ulkomaanlähetyksille. Noudamme lähetyksesi jopa tunnin kuluessa noutopaikasta riippuen tai sovittuna ajankohtana. DHL Jetline ja DHL Sprintline toimivat itsenäisesti käyttäen omia resursseja noutoihin, kuljetukseen, toimitukseen sekä lähetysseurantaan.

DHL SAME DAY - NOPEIN TOIMITUS

DHL:n erityisen joustava Same Day -palvelu on räätälöity vaihtoehto. Ovelta ovelle -kuljetus ja sovittavissa olevat noutoajat ja jakelut, esimerkiksi iltaisin ja viikonloppuisin. Seuraamme lähetystä puolestasi. Toimitus saman päivän aikana tai mahdollisimman pian noutotilauksen ajankohdasta ja määränpäästä riippuen. Toimituksen vahvistus sähköpostitse. Same Day -palvelulla on mahdollisuus järjestää tarvittaessa Charter-tilauslento.

 

Lisäksi voit tilata kauttamme turvallisen henkilökuriiri vaihtoehdon arvokkaalle tai aikakriittiselle lähetykselle. Tarkistamme palvelun saatavuuden maa- ja tapauskohtaisesti ja kuriirimme toimittaa lähetyksen perille henkilökohtaisesti.