DHL auttaa verkko-kauppaasi pysymään klikkien tasalla

Pysyäkseen maailmanlaajuisen verkkokaupan kasvukäyrällä, on kriittistä, että kauppiaat sopeutuvat jatkuvasti muuttuviin liiketoiminnan haasteisiin. Tämä edellyttää juuri oikeaa maailmanlaajuista verkkokauppakumppania, joka pitää yrityksesi mukana muutoksessa. Joten jos olet verkkokauppias, menestymisessä voi yksinkertaisesti olla kysymys siitä, kuinka hyvin pysyt klikkien tasalla.

KESKUSTELLAANKO LISÄÄ?
JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

DHL Express Commerce - paranna myyntivoimaasi toimitusratkaisulla, joka on suunniteltu verkkokaupoille.

DHL on palvellut sähköisen kaupankäynnin yrityksiä alusta lähtien. Olemme myös halunneet tehdä sen paremmin kuin muut ja siinä apuna on ollut oppiminen, sopeutuminen sekä innovaatiot. Autamme asiakkaitamme löytämään yksinkertaisempia ja älykkäämpiä tapoja varmistaa, että heidän asiakkaansa pysyvät tyytyväisinä ja uskollisina. Verkkosivuston optimoinnista sekä varastoinnista aina lopputoimitukseen ja vihreisiin ratkaisuihin asti, DHL tarjoaa ainutlaatuista asiantuntemusta ja vertaansa vailla olevan maailmanlaajuisen logistiikkaverkoston, joka voi auttaa kaiken kokoisia asiakkaita kasvamaan ja menestymään kaikilla markkinoilla ja teollisuuden aloilla.

Myy kaikkialla, lähetä yhdestä paikasta

Yksinkertainen ratkaisumme auttaa sinua muodostamaan nopean yhteyden verkkokauppa-alustoihin. Voit tarjota kansainvälisille asiakkaillesi maailmanlaajuiset toimitukset sekä tilausten seurannan.

Kassalta tilaukseen

Esitä DHL Express -hinta, -palvelu ja toimitusaika kassalla reaaliaikaisesti. Tuo tehdyt DHL-tilaukset ja tulosta rahtikirjat vaivattomasti. Kun tilaukset on suljettu, asiakkaat saavat automaattisesti ilmoituksia lähetyksen kulusta.

Hyödyt sinulle

 • nopea yhteys verkkokauppa-alustoihin
 • DHL Express -palvelut ja hinnat kassalla reaaliajassa
 • rahtikirjojen luominen nopeasti ja vaivattomasti
 • tilauksiin päivitetään automaattisesti DHL-rahtikirjanumero
 • tilauksia seurataan koko matkan ajan
 • tulliasiakirjoja ei tarvitse tulostaa ja liittää mukaan erikseen
KASVATA KONVERSIOTA
Lue lisää

Joustavat toimitusvaihtoehdot DHL:n On Demand Delivery -palvelulla. Kun lähetät DHL Expressillä, kuljetuksesi hoitavat kansainvälisten lähetysten ja pikakuljetuspalveluiden asiantuntijat! Positiivisen toimituskokemuksen jälkeen asiakkaasi palaa takaisin tuplasti todennäköisemmin."

KASVA KANSAINVÄLISESTI
Lue lisää

Valitse asiantuntija, jolla on suurin maailmanlaajuinen verkosto. DHL toimii tällä hetkellä yli 220 maassa ja alueella.

Tarjoamme kiireellisten lähetysten ovelta ovelle -kuljetuksen kaikkialle maailmaan. Meillä on kansainvälinen ulottuvuus ja paikallinen asiantuntemus."

HELPPO INTEGRAATIO VERKKOKAUPPAAN
Lue lisää

Tarjoamme sovellusliittymiä (API) ja IT-työkaluja tukemaan sinua alusta loppuun. Haluamme auttaa sinua kasvamaan kätevien käyttövalmiiden palveluiden tai räätälöityjen ratkaisujen avulla. Voit hyödyntää asiantuntemustamme ja järjestelmiämme älykkäästi."

KÄTEVÄT PALAUTUS-PALVELUT
Lue lisää

Hyvä palautusprosessi takaa asiakkaiden paluun ostoksille uudelleen. Liitä pakettiin esitäytetty palautusrahtikirja. Palautukset voidaan noutaa asiakkaan kotoa tai tuoda DHL:n palvelupisteeseen. Näin voit tehdä tavaroiden palauttamisesta helppoa."

Olen aina halunnut työskennellä DHL Expressin kanssa. Ollessani nuori tyttö perheemme ystävä kertoi minulle, että DHL oli enemmän kuin pelkkä työnantaja – se oli hänen perheensä. Ajattelin, että jos pienestä yrityksestäni tulee DHL:n asiakas, ehkä meitäkin kohdellaan perheenä. "

— Undercover Boots, Mary Quintero, CEO
DHL:n avulla voimme todella luottaa siihen, että asiakkaamme saavat pakettinsa nopeasti ja sujuvasti riippumatta siitä, missä päin maailmaa he asuvatkaan."
— Backstage Rockshop Oy, Matti Lehtonen, Toimitusjohtaja

Kiinassa ollessamme kuulimme, että DHL on ykköstoimittaja kuluttajien näkökulmasta. Kun kaltaisemme nuori yritys yritti rakentaa omaa tuotemerkkiään, yhteistyö pitkäaikaisen ja vakiintuneen logistiikkakumppanin kanssa auttoi kasvattamaan liiketoimintaamme."

— The Modist, COO Lisa Bridgett

Logistiikan antaminen kolmannen osapuolen hoidettavaksi oli suurin ongelma. Täydellinen luottamus siihen, että asiakas saa Amara-kokemuksen. Päätimme jo varhaisessa vaiheessa, että ryhdymme kumppaniksi vain sellaisen toimijan kanssa, jonka koemme olevan alansa parhaita. DHL on uskomattoman luotettava tuotemerkki ja se on hyvin tunnistettava. "

— Amara, perustaja/omistaja Sam Hood

Löydä kansainvälinen kasvupotentiaalisi

Voit selvittää verkkokauppasi kansainväliset kasvumahdollisuudet, kun lasket ulkomaisten verkkovierailijoittesi liikevaihtopotentiaalin Similarweb-laskurilla. Tutustu itse tai ota yhteys asiantuntijaamme.

Laske nyt

Logistiikkapalvelumme yhdistävät yrityksesi ja asiakkaasi. Mitä tahansa lähetätkin, tiedämme, että lähetykselläsi voi olla suuri vaikutus. Maailmanlaajuisen verkostomme avulla DHL Express toimittaa lähetykset juuri niin kuin olet asiakkaallesi luvannut!

 

 

Kasvata konversiota joustavien toimitusvaihtoehtojen avulla. Jos asiakkaat voivat valita lähetyksen toimitusvaihtoehdon, ostotodennäköisyys lisääntyy ja voit kasvaa kaksi kertaa nopeammin kuin kilpailijasi, jotka eivät tarjoa tätä vaihtoehtoa.

DHL On Demand Delivery tarjoaa parhaan asiakastyytyväisyyden

 

Tästä lähtien asiakkaasi vastaanottavat verkko-ostoksia silloin, kun heille parhaiten sopii. DHL On Demand Delivery (ODD) tarjoaa vastaanottajille erilaisia ​​käteviä ja joustavia toimitusvaihtoehtoja. Toisin sanoen asiakkaasi voivat valita milloin ja minne DHL Express toimittaa paketin. DHL Express varmistaa näin, että toimitus on yhtä sujuvaa kuin ostosten teko verkossa.

Tutustu On Demand Delivery -palveluumme

On Demand Delivery on saatavilla yli 45 kielellä 150 maassa, mikä kattaa suurimman osan maailmankaupasta ja verkkokaupasta. ODD auttaa sinua erottautumaan kilpailijoista, kasvattaa online-konversiota ja parantaa asiakaskokemusta.

 • DHL Expressin ODD tarjoaa vastaanottajalle joustavuutta. Valitse missä ja milloin lähetyksesi toimitetaan.
 • ODD:lla sinä lähettäjänä haluat pitää asiakkaasi ennakoivasti ajan tasalla lähetyksensä matkasta.
 • Vastaanottaja päättää verkossa tai mobiilisovelluksessa, mikä toimitusvaihtoehto sopii hänelle parhaiten.

Kätevät palautuspalvelut varmistavat paluun ostoksille

 

Vaikka teetkin verkkokauppana parhaasi, palautukset ovat väistämättömiä. Fiksut toimijat erottautuvatkin kilpailijoistaan tekemällä palautusprosessista mahdollisimman helpon ja asiakasystävällisen. Tilausprosessin aikana asiakkaasi haluaa tietää, mitkä ovat tilauksen palautusvaihtoehdot ja -kustannukset. Selkeät tiedot palautusprosessista lisäävät asiakkaiden luottamusta. Se puolestaan vähentää hylättyjä maksukertoja ja johtaa täydempiin ostoskoreihin: myynti kasvaa!

 

DHL Expressin palautuspalvelun hyödyt:


• joustavat toimitusvaihtoehdot
• lisää valinnanvaraa ja mukavuutta asiakkaallesi
• parempaa palvelua maailmanlaajuisen palautuspalvelun avulla
• lisää myyntiä
• lisää uskollisia asiakkaita

 

 

Helpot integraatiot

Tietotekniikka, joka auttaa menestymään

Autamme sinua saavuttamaan kasvua hyödyntämällä osaamistamme sekä käyttämällä järjestelmiämme joko käyttövalmiilla kätevillä tuotteilla tai räätälöidyillä ratkaisuilla.

Lue lisää integraatioista

Erotu kilpailijoistasi, kasvata myyntiäsi ja luo uskollisia asiakkaita:

 • Ihanteellinen lähettäjille, jotka haluavat käyttää talon sisäistä sovellusta DHL:n palveluihin, kuten tarrojen tulostamiseen ja seurantaan
 • Erinomainen ja joustava vaihtoehto, jos muut DHL:n kuljetustyökalut eivät täytä vaatimuksiasi
 • Suunniteltu erityisesti käyttäjille, joilla on kokemusta verkkopalveluista ja XML-viesteistä
 • Ihanteellinen verkkosivujen tai verkkokauppojen toimivuuden parantamiseen