Connecting You - asiakaskokemuksen rikastaminen teknologian voimalla

Ymmärrämme DHL:llä, että dynaamiset teknologiamarkkinat vaativat dynaamisia ratkaisuja. Etsimme siis vahvaa kumppanuutta jokaisen asiakkaan kanssa, suunnittelemme ja luomme yhteyksiä liiketoiminnan menestymisen saavuttamiseksi.

 

Voit luottaa vertaansa vailla olevaan maailmanlaajuiseen kattavuuteemme, kokemukseemme ja sitoutumiseemme. Autamme sinua kuvittelemaan ja mahdollistamaan uusia lähestymistapoja ja ratkaisuja. Yhdessä vauhditamme muutosta. Ja rikastutamme aina kokemustasi alan johtavilla logistiikkapalveluilla.

 

“CONNECTING YOU” on inspiraationa kaikelle, mitä teemme. Yhdistämme ihmisiä, ideoita ja yrityksiä ympäri maailmaa, jakamalla näkemyksiä ja parhaita käytäntöjä tarjoamaan mullistavia ratkaisuja ja kilpailuetua. Minne tahansa tulevaisuus onkaan menossa, menemme sinne kanssasi!
TARVITSETKO LISÄTIETOA?
JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

DHL Express Breakbulk

Tullaus yhtenä kokonaisuutena

Monta eri määränpäätä

Yhdistä monta lähetystä, luo yksi rahtikirja, lähetyksellesi tehdään yksi tulliselvitys, mutta määränpäitä voi olla monia. Yhdistämällä monta useaan eri kohteeseen toimitettavaa lähetystä, voit parantaa yrityksesi lähetysten ja kustannusten hallintaprosessia. 

Säästä kuluissa

Vähennä tulliselvitykseen kuluvaa aikaa siirtymällä monesta yksittäisestä tulli-ilmoituksesta yhteen koottuun ilmoitukseen. Pienennä kustannuksia, jotka aiheutuvat useiden lähetysten vienti- ja tuontitulleista ja veroista. 

Yksi tulliselvitys

DHL Express Breakbulk on toimialaratkaisu, joka mahdollistaa eri vastaanottajille menevien useiden lähetysten tulliselvityksen yhtenä kokonaisuutena. Palvelu on ihanteellinen ratkaisu yrityksille, joiden on tarpeen lähettää useita lähetyksiä samassa maassa tai samalla tullialueella sijaitseville eri vastaanottajille.

NOPEUS
Lue lisää

Kansainväliset vientipalvelumme ovat nopeat, kätevät ja monipuoliset. Saat aikataulutetuille tai päiväntarkoille lähetyksillesi täyden hyödyn globaalista verkostostamme ja erinomaisesta paikallisesta tullauksen asiantuntemuksestamme."

GLOBAALI PARTNERI
Lue lisää

Voit luottaa vertaansa vailla olevaan maailmanlaajuiseen kattavuuteen, kokemukseen ja sitoutumiseen. Autamme sinua hahmottamaan ja toteuttamaan uudet lähestymistavat ja ratkaisut. Ja rikastamme kokemustasi alan johtavilla logistiikkapalveluilla."

ASIAKASPALVELU
Lue lisää

Connecting You on inspiraatio kaiken tekemisemme takana. Yhdistämme ihmisiä, ideoita ja yrityksiä ympäri maailmaa jakamalla näkemyksiä ja parhaita käytäntöjä merkittävien ratkaisujen ja kilpailuedun tarjoamiseksi. Minne tahansa tulevaisuus onkaan menossa, menemme sinne kanssasi!"

LOGISTIIKKA
Lue lisää

Meillä on laaja valikoima ratkaisuja, jotka voidaan räätälöidä yrityksesi erityistarpeisiin. Tavoitteenamme on optimoida ja parantaa toimitusketjuasi auttamalla sinua saamaan kilpailuetua."

Katso video Dellin käyttämästä logistiikkaratkaisusta.

Myymme verkossa fysioterapian ja hieronnan laitteita ja tarvikkeita kolmessa maassa. Merkittävä osa verkkokaupan valikoimaa on omaa maahantuontia. Itse valmistettavat tuotteet ovat konfiguroitavia, niiden toimitusaika voi olla useita viikkoja. Sen vuoksi meillä on myös varastomalleja, jotka toimitetaan 24 tunnin kuluessa tilauksesta. Vinkkini verkkokaupan perustajille: kohtaa asiakkaita kaikissa kanavissa, pidä yllä laatua ja kasvata luottamusta, tee asioimisesta helppoa, analysoi ja kehitä. Rohkea kokeilemisen kulttuuri on digitaalisessa ympäristössä suhteellisen helppoa. Erityisen tärkeänä asiana pidän verkkokauppa-alustan valintaa sellaiselta toimijalta, että alustan kehittäminen on turvattua pitkällä tähtäimellä."

— Lojer Oy, Toimitusjohtaja, Ville Laine

Tulevaisuuden trendejä

  • Uusien tekniikoiden nopeutettu käyttöönotto
  • Teollisuuden sietokyky ja kestävyys
  • B2B verkkokauppojen määrän kasvu
  • Muovin vähentäminen pakkauksista ja toimituksista 
  • Ihmisten uudenlainen sopeutuminen teknologiaan
  • Huipputarkkojen robottien määrän lisääntyminen samanlaisina toistuvissa tehtävissä
  • Kestävä kehitys kuluttajien ja yritysten kiinnostuksen kohteena
  • Teknologisten innovaatioiden aalto: tekoäly, 5G, liitettävyys, lisätty- ja virtuaalitodellisuus, esineiden internet, itseohjautuvat autot

Verkkokauppa

B2B-myynnin kiihdyttäjänä

B2B-verkkokauppa kasvaa tulevaisuudessa yhtä kovaa vauhtia kuin B2C-verkkokauppa. Ostajat haluavat yhä enemmän toimia digitaalisessa ympäristössä. B2B-verkkokaupassa odotetaan olevan samoja toiminnallisuuksia kuin kuluttajapuolellakin.
Lue lisää

HENKILÖKOHTAISET LAITTEET

DHL vastaa tehokkaiden ja dynaamisten toimitusketjujen kysyntään tässä erittäin kilpailukykyisessä ja asiakaslähtöisessä segmentissä integroitujen ratkaisujen avulla, joiden yksinkertaisuus, ketteryys ja näkyvyys lisäävät luokkansa parhaita asiakaskokemuksia vähentäen samalla kokonaiskustannuksia.

INFRASTRUKTUURI

Tämä erittäin vaativa laitteisto- ja palvelulähtöinen segmentti tarjoaa teknologiainfrastruktuurin laitteiden liitettävyyteen, tallennus- ja laskentakapasiteettiin sekä IT-tuettuihin liiketoimintaprosesseihin. Vastaamme näihin vaatimuksiin joustavilla kokonaisratkaisuilla ja erilaisilla jälkimarkkinapalveluilla.

PUOLIJOHTEET

DHL vastaa puolijohdemarkkinoiden dynamiikan, toimitusketjujen ja valmistusprosessien monimutkaisuuteen sekä tarpeeseen täyttää tuotteiden korkeat laatuvaatimukset ja hallita kustannuksia suurelta osin yksinkertaistamalla ja parantamalla näkyvyyttä.

SEURAAVAN SUKUPOLVEN TEKNOLOGIA

Seuraavan sukupolven teknologioiden kehityssyklit ovat pitkiä, ja ne edellyttävät suuria investointeja niihin liittyviin tuotantoprosesseihin. Puolijohteiden monivaiheinen valmistusprosessi tekee niiden toimitusketjuista yhden kaikkien markkinoiden monimutkaisimmista.