Saman päivän kuljetukset ja räätälöidyt ratkaisut

Pikainen nouto sekä toimitus saman päivän aikana asialle omistautuneen, joustavan verkoston kautta. DHL Express tarjoaa räätälöityjä kuljetusratkaisuja kaikkiin tarpeisiisi. 

 

Lisätietoja puh. 020 533 8010 tai fisameday@dhl.com.

 

TARVITSETKO LISÄTIETOA?
JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

DHL Same Day

nopein mahdollinen kuljetus

Nopeat kuljetukset

Toimitamme perille kiireiset sopimuspaperit tai pakollisen varaosan minne tahansa kotimaassa ja ulkomailla. Kuljetamme päivittäin asiakkaidemme kiireellisiä lähetyksiä vastaanottajille seuraavaksi päiväksi. Kun seuraava päivä on liian myöhään, käytä erittäin joustavia DHL Jetline ja DHL Sprintline -palveluitamme.

Joustava ratkaisu

DHL Express noutaa lähes kaiken kokoiset, muotoiset ja painoiset lähetykset. Toimitamme ne vastaanottajille niin nopeasti kuin mahdollista tai sovittuna ajankohtana. Järjestämme lähetyksen turvallisesti ovelta ovelle ja se on seurannassamme koko kuljetusketjun ajan.

Räätälöidyt palvelut

DHL Jetline -palvelulla toimitamme lähetyksesi kaikkialle maailmaan ensimmäisellä mahdollisella lennolla tai parhaalla mahdollisella lentoyhteydellä. 

DHL Sprintline on luotettava ja joustava maantiekuljetus kotimaan- ja ulkomaanlähetyksille. 

NOPEUS
Lue lisää

Toimitus saman päivän aikana tai mahdollisimman pian noutotilauksen ajankohdasta ja määränpäästä riippuen."

GLOBAALI PARTNERI
Lue lisää

Kansainväliset vientipalvelumme ovat nopeat kätevät ja monipuoliset. Saat aikataulutetuille tai päiväntarkoille lähetyksillesi täyden hyödyn globaalista verkostostamme ja erinomaisesta paikallisesta tullauksen asiantuntemuksestamme.”

ASIAKASPALVELU
Lue lisää

Sovittavissa olevat noutoajat ja jakelut, esimerkiksi iltaisin ja viikonloppuisin. Lähetyksen seuranta puolesta toimituksen vahvistus puhelimitse, sähköpostitse tai viestinä matkapuhelimeen.”

LOGISTIIKKA
Lue lisää

Palvelussa hyödynnetään kaupallisia lentoja sekä maakuljetuksia, jotta erittäin kiireelliset
lähetykset saadaan toimitettua määränpäähänsä mahdollisimman nopeasti." 

Palvelu soveltuu mm. seuraaville toimialoille

  • autoteollisuus
  • konetekniikka
  • talous ja juridiikka
  • terveys ja hyvinvointi
  • puolustusteollisuus
  • öljy, kaasu ja energia
  • elektroniikkateollisuus
     

DHL JETLINE - HETI MATKAAN

DHL Jetline -palvelulla toimitamme lähetyksesi kaikkialle maailmaan ensimmäisellä mahdollisella lennolla tai parhaalla mahdollisella lentoyhteydellä. Käytämme omaa
lentoverkostoamme ja kaupallisia lentoja. Luotettavat yhteistyökumppanimme hoitavat lähetyksesi noudon sekä jakelun. Kuljetuksen vaiheet on räätälöity erityisesti sinun tarpeitasi ajatellen ja lähetyksiä seurataan puolestasi lähtöpaikasta määränpäähän asti.

DHL SPRINTLINE - SUORINTA TIETÄ

DHL Sprintline on luotettava ja joustava maantiekuljetus kotimaan- ja ulkomaanlähetyksille. Noudamme lähetyksesi jopa tunnin kuluessa noutopaikasta riippuen tai sovittuna ajankohtana. DHL Jetline ja DHL Sprintline toimivat itsenäisesti käyttäen omia resursseja noutoihin, kuljetukseen, toimitukseen sekä lähetysseurantaan.

DHL SAME DAY - NOPEIN TOIMITUS

DHL:n erityisen joustava Same Day -palvelu on räätälöity vaihtoehto, joka on aina käytössäsi.Ovelta ovelle -kuljetus ja sovittavissa olevat noutoajat ja jakelut,esimerkiksi iltaisin ja viikonloppuisin. Seuraamme lähetystä puolestasi. Toimitus saman päivän aikana tai mahdollisimman pian noutotilauksen ajankohdasta ja määränpäästä riippuen. Toimituksen vahvistus puhelimitse, sähköpostitse tai viestinä matkapuhelimeen. Mahdollisuus On Board -kuriiriin ja tilauslentoihin.