MEILLÄ ON PALLO HALLUSSA.

MEILLÄ ON PALLO HALLUSSA.

Kun DHL Express toimittaa lähetyksesi, saat mielenrauhan, voit olla luottavaisin mielin ja keskittyä tärkeimpään: oman liiketoimintasi kasvattamiseen. Voit olla varma, että DHL Express tekee toimituksen turvallisesti ja ajallaan. Jätä lähettäminen meidän käsiimme.
KOKEILE DHL EXPRESSIÄ. TUTUSTUMISTARJOUS NYT JOPA -80 %.
Osallistut samalla arvontaan**, jossa palkintona upea Formula 1® tai Formula E -elämysmatka kahdelle! Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää.
Antamasi tiedot käsitellään luottamuksellisina eikä niitä luovuteta eteenpäin.
Lue lisää.

NOPEUS

Olitpa missä päin maailmaa tahansa, meillä on verkosto ja ihmiset takaamassa että sinulla on yhteys yli 220 maahan ja alueeseen maailmanlaajuisesti. Vertaansa vailla oleva turvallisuus, luotettavuus ja nopeus tarkoittavat, että toimitamme lähetyksesi ajallaan ja hyvissä käsissä.
NYT TUTUSTUMISTARJOUS -80 %

HINTA

DHL Expressin kehittyneet toimitusratkaisut takaavat, että jokainen lähetys saapuu perille ajallaan, oikeaan osoitteeseen, hyvässä kunnossa ja kohtuulliseen hintaan.
NYT TUTUSTUMISTARJOUS -80 %

OVELTA OVELLE

Lähetitpä asiakirjoja tai paketteja, ovelta ovelle -kuljetuspalvelumme takaa sinulle täydellisen mielenrauhan. Jokainen lähetys kuljetetaan oveltasi aina määränpäähän asti, juuri ajallaan, aivan kuten luvattiin.
NYT TUTUSTUMISTARJOUS -80 %

LÄPINÄKYVYYS

Pidämme asiat yksinkertaisina ja läpinäkyvinä. Ei valuuttaheilahteluja tai yllättäviä piilokustannuksia. Hinta jonka näet, on hinta jonka maksat.
NYT TUTUSTUMISTARJOUS -80 %