Unohditko ulkomailla asuvan ystäväsi syntymäpäivän?

Asuuko ystäväsi tai sukulaisesi ulkomailla? Tai asutko itse Suomessa ja sukulaiset muualla maailmalla? Ilahduta läheisesi lähettämällä heille jotain, mitä he kaipaavat kotimaasta tai sinusta. Express Easyllä se on perillä muutamassa päivässä vaikka toisella puolella maapalloa.

EXPRESS EASY

LÄHETÄ PAKETTI

Hinnat alkaen 34 €.

 

Lähetä Express Easy -lähetys

DHL EXPRESS EASY:n avulla lähetät asiakirja- ja pakettilähetyksesi kotimaahan ja ulkomaille helposti. 

1. Valmistele lähetys, tulosta rahtikirja

2. Tuo lähetyksesi palvelupisteeseen tai vie Pakettipisteen pakettiautomaattiin

3. Seuraa lähetystä

DHL EXPRESS EASY

lähetä kaikkialle maailmaan.

Lähetä asiakirjoja tai paketteja nopeasti kaikkialle maailmaan. Pakkausmateriaali ja Go Green -palvelu sisältyvät hintaan.

ETSI LÄHIN PALVELUPISTE

Lähin DHL-palvelupiste
Voit jättää lähetyksesi lähimpään DHL-palvelupisteeseen esim. R-kioskille tai Matkahuollon pisteeseen. Ilman rahtikirjaa lähetyksen voi viedä Pakettipisteen pakettiautomaattiin.**

PALVELUMME HYÖDYT SINULLE

Verkostomme osaava henkilökunta varmistaa yhteytesi yli 220 maahan ja alueeseen maailmanlaajuisesti. Lähetyksesi ovat hyvissä käsissä ja ne toimitetaan perille nopeasti ja luotettavasti.
Hinnalle* saa vastinetta
Täytät helposti verkossa kaikki tarvittavat tiedot
Valmistele lähetyksesi verkossa, niin saat sen nopeasti matkaan**
Neuvomme maakohtaisista rajoituksista
Palvelupisteitä yli 860 eri puolilla Suomea
Helppo ostaa verkossa ja viedä lähimpään palvelupisteeseen
Pakkausmateriaali sisältyy hintaan
Nopeat toimitusajat

* Hinta sisältää pakkauksen, Go Green -palvelun sekä kuljetuksen palvelupisteestä Suomesta suoraan vastaanottajan osoitteeseen. Huomioithan, että määrämaan tulli voi periä veroja ja tullimaksuja, jotka veloitetaan vastaanottajalta.

** voit jättää lähetyksesi Pakettipisteen pakettiautomaattiin, jos lähetyksessä ei ole tulostettua rahtikirjaa mukana. Merkitse rahtikirjan numero sillon lähetyksen päälle.  

Kielletyt artikkelit lähetyksissä

Tiettyjä artikkeleita ei voi lähettää DHL EXPRESS EASY -palvelulla. Joissakin maissa voi olla myös muita rajoituksia. Jos olet epävarma, voidaanko tavara kuljettaa tai haluat lisätietoa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 030 45 346. Huomioithan, että kaikki lähetykset avataan ja turvatarkastetaan.

Katso toimitusajat
Express Easy - nopeat toimitusajat* kaikkialle maailmaan.

Lähetys liikekeskittymiin EU:n sisällä toimitetaan normaalisti seuraavana työpäivänä. EU:n ulkopuolelle toimitettavat dokumenttilähetykset saapuvat perille 2-3 työpäivän sisällä. Toimitusajat ovat viitteellisiä, sillä huolintaprosessit saattavat aiheuttaa lisäpäiviä.

Toimitusaikatyökalumme kertoo arvioidun toimitusajan lähetyksellesi, mutta kuljetusviiveet ovat mahdollisia määränpäästä, sisällöstä, arvosta ja lähetyksen jättöajasta riippuen.

Asiakaspalvelu

p. 030 45 346