PAKETTISI HELPOSTI ULKOMAILLE.

PAKETTISI HELPOSTI ULKOMAILLE.

DHL Express on maailman johtava pikakuljetusyritys. Tarjoamme nopeita ja luotettavia pikakuljetuspalveluita lähes kaikkialle maailmassa, myös kotimaassa. Saat palvelumme helposti käyttöösi - tutustu vaihtoehtoihin alla.
LIITY POSTITUSLISTALLE
Jätä yhteystietosi alle, niin lähetämme sinulle uutiskirjeitä ja tarjouksia.
Etunimi*
Sukunimi *
Sähköposti*
Puhelin *
Katuosoite *
Postinumero *
Kaupunki *
Lähetyksiä*
Antamasi tiedot käsitellään luottamuksellisina eikä niitä luovuteta eteenpäin.
Lue lisää.

NOPEUS

Olitpa missä päin maailmaa tahansa, meillä on verkosto ja osaava henkilökunta varmistamassa yhteytesi yli 220 maahan ja alueeseen maailmanlaajuisesti. Lähetyksesi ovat hyvissä käsissä ja ne toimitetaan nopeasti ja luotettavasti.
DHL EXPRESS EASY

HINTA

DHL EXPRESS EASY -paketit lähetät helposti ja edullisesti palvelupisteistämme: EU-lähetykset nyt alkaen 45 €.

Hae lähetyksellesi hinta-arvio ja vertaile palveluitamme.

TEE HINTAVERTAILU

TUO LÄHETYS PALVELUPISTEESEEMME

DHL EXPRESS EASY on helppo keino lähettää asiakirjoja ja paketteja. Tuo lähetyksesi lähimpään DHL Expressin palvelupisteeseen, jonka valikoimiin DHL EXPRESS EASY -palvelu kuuluu.

Aukioloajat ja lisätietoa klikkauksen päässä:

ETSI TOIMIPISTE

TULLAUS

Tutustu tullaukseen, kun lähetät kansainvälisiä lähetyksiä EU:n ulkopuolelle. Olemme koonneet nettisivuillemme hyödyllistä tietoa lähetyksen tullauksesta yksityisasiakkaille.
APUA TULLAUKSEEN
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-47561801-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');