Kun nopea toimitus voi jopa pelastaa ihmishenkiä

Bronto Skylift Oy Ab on vuonna 1972 Tampereella perustettu kuorma-autoalustaisia henkilönostimia valmistava yritys, jonka tuotteita käytetään ympäri maailman. 

Bronto Skylift Oy Ab on yritys, jonka laitteita on toimitettu yli 120 maahan ympäri maailmaa. 

Laitteita, joilla nostetaan ihmisiä työskentelemään sellaisiin paikkoihin, joihin muuten ei pääsisi sekä olosuhteisiin, joihin muuten ei olisi mitään asiaa. Suurimmilla Bronto Skyliftin laitteilla päästään jopa 112 metrin työskentelykorkeuteen, joka on alan maailmanennätys. Yritys valmistaa myös sähköeristettyjä laitteita, joilla voidaan työskennellä korkeajännitelinjoilla aina 500kV asti. Laitteilla voidaan operoida myös tuulisissa olosuhteissa, esimerkiksi tuulipuistoissa. 

 

Ihmisiä nostettaessa on mitä oleellisinta, että laite toimii aina moitteettomasti. Tällöin myös nopea varaosien kuljetus nousee keskiöön. Jos esimerkiksi pienen kylän ainoa nostolava on huoltopisteessä odottamassa varaosia kun pelastustilanne tulee, puhutaan pahimmassa tapauksessa ihmishenkien menetyksistä. Tällöin on elintärkeää, että tarvittava varaosa toimitetaan mahdollisimman nopeasti ja luotettavasti perille. 

 

Bronto Skyliftin Customer Service Assistant Eija-Stiina Paakkanen kertookin vuosien varrella heidän olleen tyytyväisiä nimenomaan DHL Expressin luotettaviin toimituksiin: ”Halvin ei ole aina edullisin! Kyllä sitä ihan mielellään maksaa vaikka vähän extraa siitä, että voi varmasti luottaa siihen, että tavara on perillä silloin, kun luvataan.” Esiin nousee myös DHL:n joustavuus ja valmius onnistua haastavimmissakin kuljetuksissa: ”DHL on iso yritys, mutta mielestäni se on aika joustava. Aina on löytynyt ratkaisu haastaviinkin ongelmiin. Meillä on aika ajoin vähän erikoisempiakin lähetyksiä. Ne voivat olla haastavan kokoisia tai painoisia, mutta DHL-yhtiöt ovat aina onnistuneet löytämään ratkaisun. Verkosto on kunnossa ja vaihtoehtoja löytyy.”

Bronto Skylift

 

  • Vuonna 1972 Tampereella perustettu kuorma-autoalustaisia henkilönostimia valmistava yritys. 
  • Bronto Skyliftillä on kolme toimipistettä Suomessa; tehtaat Porissa ja Tampereella, sekä huolto- ja hallintokeskus Pirkkalassa.
  • Yritys työllistää noin 400 henkeä, joista suurin osa Suomessa.
  • Alallaan maailman johtava valmistaja.
  • Bronto Skylift Oy:n omistaa japanilainen Morita Holdings. 
  • Tutustu yritykseen: www.brontoskylift.com

Avaa DHL Express -asiakasnumero