DHL on luotettu kumppani, joka ratkoo vähittäiskaupan haasteita.

Kehittyvät markkinat, nopeasti kehittyvä kaupallinen ympäristö ja kätevän palvelun tarjoaminen yhä vaativammassa vähittäiskaupassa ovat muutamia vähittäiskaupan haasteista.

Toimitusketjujen on nyt tarjottava saumaton palvelu sisältäen kaikki nämä tekijät vastaamaan näihin haasteisiin.

DHL:ssä kohtaamme nämä haasteet suoraan - yhteistyössä ja innovatiivisissa ratkaisuissa yhdessä kanssasi.

TARVITSETKO LISÄTIETOA?
JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

DHL Express lentopikakuljetuspalvelut

nopeisiin toimituksiin

Kuljetukset ajallaan

Nykypäivän muotiteollisuuden kilpailueduksi tarvitset luovaa tunnelmaa, rohkeaa suunnittelua ja tuntumaa ajan hengestä. Sinun on myös oltava nopea, tehokas ja erittäin hyvin järjestäytynyt kulissien takana ... ja siinä DHL tulee mukaan kuvioon. 

Luotettava ratkaisu

Nopeat kansainväliset kuljetukset ovat olleet kriittisiä lukemattomille startupeille, näytöksille ja avajaisille vuosien varrella. Mutta olemme myös mukana muodin vähittäiskaupan kaikissa vaiheissa: virtaviivaistamme toimitusketjuja, lyhennämme varastotarpeita ja toimitusaikoja, hankimme materiaaleja, neuvomme paikallisissa tullisäännöksissä ja verotuksessa, käsittelemme jopa laadunvalvontaa tuotantoprosessissa.

Ovelta ovelle

Tiedämme, että vaativilla asiakkailla, erittäin kilpailluilla markkinoilla, monikanavaisella vähittäiskaupalla, lisääntyneellä räätälöinnillä ja muilla vähittäiskaupan haasteilla on kaikilla merkittäviä vaikutuksia logistiikkaan. Joten tarjoamme joukon ratkaisuja, jotka voivat parantaa toimitusketjun jokaista vaihetta, tyydyttää asiakkaita ja auttaa sinua optimoimaan markkina-asemaasi.

NOPEUS
Lue lisää

Kun lähetät DHL Expressillä, kuljetuksesi hoitavat kansainvälisten lähetysten ja pikakuljetuspalveluiden asiantuntijat! Kattavat palvelumme kiireellisille lähetyksille ja lähetys- sekä seurantaratkaisumme vastaavat kaikkiin tarpeisiisi."

GLOBAALI PARTNERI
Lue lisää

DHL toimii tällä hetkellä yli 220 maassa ja alueella maailmanlaajuisesti. 

Tarjoamme kiireellisten lähetysten ovelta ovelle -kuljetuksen kaikkialle maailmaan. Meillä on kansainvälinen ulottuvuus ja paikallinen asiantuntemus.

ASIAKASPALVELU
Lue lisää

Asiakaspalvelumme ja huolinta auttavat aina mielellään ongelmatilanteissa. Meillä on laaja tietämys ja kokemus tullauksesta kaikkialla maailmassa."

LOGISTIIKKA
Lue lisää

Kansainväliset vientipalvelumme ovat nopeat kätevät ja monipuoliset. Saat aikataulutetuille tai päiväntarkoille lähetyksillesi täyden hyödyn globaalista verkostostamme ja erinomaisesta paikallisesta tullauksen asiantuntemuksestamme."

"Kiinassa olemme kuulleet, että DHL on ykköstoimittaja kuluttajien näkökulmasta. Kun olet nuori yritys, joka yrittää rakentaa omaa tuotemerkkiään, kuten olemme, kumppanuus pitkäaikaisen ja vakiintuneen logistiikkakumppanin kanssa auttoi suuresti."

— The Modist, COO, Lisa Bridgett
"Logistiikan luovuttaminen kolmannelle osapuolelle oli suurin haaste. Täysi luottamus heihin tuottamaan asiakkaalle sen Amara-kokemuksen. Päätimme jo varhaisessa vaiheessa, että menemme kumppaniksi vain sellaisen kanssa, jonka koemme olevan alansa parhaita. DHL on uskomattoman luotettava tuotemerkki, se on hyvin tunnistettavissa."
— Amara, perustajat/omistajat Sam ja Andrew Hood

Muodin kestävä kehitys

DHL:n pitkän aikavälin tehtävänä on saavuttaa nollapäästöt logistiikkatoiminnoissamme vuoteen 2050 mennessä. Kumppanuussuhteiden avulla haluamme korostaa kestävän kehityksen merkitystä muodissa ja auttaa inspiroimaan yrityksiä ja kuluttajia helposti noudatettavilla suosituksilla. Tässä on joitain viimeaikaisia ​​pyrkimyksiämme kannustaa positiivisiin muutoksiin:

 

 

 

Muodin ympäristöjulkaisu

DHL:n julkaisema Muodin ympäristöjulkaisu: Kehitimme yhteistyössä BFC: n ja kansalaisjärjestöjen, Julie's Bicycle, kanssa oivaltavan ympäristöjulkaisun, jossa tarkastellaan muodin ja ympäristön suhdetta jakamalla konkreettisia suosituksia varmistaaksemme, että positiivinen muoti säilyy muotialan sydämessä.

 

 

 

 

 

Kuuntele podcast-sarja

Drive, Stories of Sustainable Entrepreneurship: Tämä podcast-sarja valaisee kuutta globaalia muotiyrittäjää, jotka ovat rakentaneet tuotemerkkinsä kestävyyttä ajatellen; jakamaan matkansa, menestyksensä ja kohtaamansa haasteet kestävien muotikäytäntöjen eteenpäin ajamiseksi. 

 

Upcycle Your Style -kilpailu: Muotia rakastavia kutsutaan jakamaan parhaat päivitetyt ilmeensä voittaakseen eksklusiivisen ilmeen, jonka on luonut ympäristötietoinen suunnittelija #REnewYourStyle.

 

Upcycle your Style

DHL ja Business of Fashion webinaarit

 

Ketterän, reagoivan ja vastuullisen logistiikkastrategian käyttö on elintärkeää kaikkien muotiliikkeiden menestykselle. Mutta kuinka pienet ja keskisuuret yritykset (pk-yritykset) voivat nykypäivän epävarmassa ja jatkuvasti muuttuvassa ilmapiirissä toteuttaa tarvittavat toimet kuvitellakseen logistiikkastrategiansa kestävämmäksi?

 

Tämä kysymys oli DHL:n viimeisimmän webinaarin ydin, joka käynnistettiin yhdessä johtavien muotiuutisten ja liiketoimintatiedon foorumin The Business of Fashion (BoF) kanssa. Osana DHL:n ja BoF:n välistä kumppanuutta verkkoseminaarissa tutkittiin, kuinka pk-yritykset voivat ottaa käyttöön keskeiset logistiikkastrategiat, jotka auttavat suojaamaan yritystään tulevaisuutta varten ja vähentävät samalla niiden ympäristövaikutuksia.

 

Miten The Modist löysi maailmanlaajuisen markkinan?

 

Naisten tyylikäs ja vaatimaton muoti ei ole vain Lähi-idän musliminaisten aluetta. Se on maailmanlaajuinen ilmiö, jonka valtavirran muotiliikkeet ovat suurelta osin jättäneet huomiotta. Modist, vaatimattomaan muotiin erikoistunut verkkokauppayhtiö, joka ei tee kompromisseja tyylistä, antaa kuluttajille viehättävän, muodikkaan vaatekaapin. Tämä on tarina siitä, miten he tekivät sen.