Kun lähetyksesi tarvitsee erityisolosuhteet

Valitse Medical Express aikakriittisille ja lämpötilaherkille lähetyksillesi. Nopean maailmanlaajuisen verkoston ansiosta hoidamme toimitukset ympäri maailmaa turvallisesti.  
TARVITSETKO LISÄTIETOA?
JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

DHL Medical Express

aikakriittisille kuljetuksille

Nopeat näytekuljetukset

DHL hoitaa biotieteiden alan aikakriittisten ja lämpötilaherkkien lähetysten, kuten lääkkeiden, kliinisten tarvikkeiden sekä näytteiden kuljetuksen klinikoille, sairaaloihin, laboratorioihin ja tutkimusorganisaatioihin.

Joustava ratkaisu

Medical Express on premium-palvelu, joka yhdistää erityisominaisuudet ja edut luodakseen joustavan kuljetusratkaisun biotieteiden ja terveydenhuollon aloille. Euroopassa ratkaisu toimii lähes yksinomaan omassa verkostossamme.

Lämpötila huomioiden

Kuljetamme niin huoneenlämpöisiä (+15–25 °C), viileitä (+2–8 °C) kuin jäädytettyjä
(-20 °C) ja erikoistapauksissa vielä kylmempiä lämpötiloja vaativia lämpötilaherkkiä lähetyksiä. DHL Expressin erityisratkaisujen laaja valikoima tarjoaa vaihtoehdon, joka sopii sinun tarpeisiisi.

 

NOPEUS
Lue lisää

Varmistamme, että lääkkeet, lääketieteelliset laitteet ja terveydenhuollon tarvikkeet sekä potilasnäytteiden logistiikka ja toimitusketjut hoidetaan huolella, koska kyseessä ovat aikakriittiset tuotteet"

GLOBAALI PARTNERI
Lue lisää

Medical Express -palvelu kattaa tällä hetkellä 167 maata. Kuljetamme covid-19 -rokotteita jo 35 maahan.”

ASIAKASPALVELU
Lue lisää

Medical Express -kuljetukset ovat meille tärkeysjärjestyksessä ykkösiä. Ne kuljetetaan aina mahdollisimman nopeasti ja laadukkaasti kohteeseensa. Pidämme huolen niiden asianmukaisesta käsittelystä ja olemme mahdollisissa ongelmatilanteissa proaktiivisesti yhteydessä asiakkaaseen.”

LOGISTIIKKA
Lue lisää

Meillä on oma verkosto, jolla pystymme kuljettamaan lähetykset kustannustehokkaasti, luotettavasti ja laadukkaasti perille. Käytämme Smart Tracking -järjestelmää valvoaksemme lämpötilaa ja lähetyksen kulkua"

Orionin R&D:n näytelähetyksistä yli puolet on luokiteltu kuljetuksen kannalta vaarallisiksi ja biologisissa lähetyksissä on huomioitava myös tarkat lämpötila- ja laatuvaatimukset. Mielestäni DHL Express on helppo ja joustava kumppani, ja valitsemme DHL Expressin kuljettajaksi aina kun mahdollista. On hienoa, kun yhteyshenkilö välittää asiakkaasta ja on aina joku, jolle voi soittaa. Nopea reagointi, vinkit uusista palveluista ym. tiedon jakaminen, yhteistyön kehittäminen ja tutustuminen yhteyshenkilöön on tärkeää hyvälle yhteistyölle."

— Orion, Head of R&D Technical Services, Satu Alanko

Tulevaisuuden trendejä

  • Lääketieteellisten laitteiden määrä tulee kasvamaan kuusinkertaiseksi.
  • Robotit ja automaattisesti ohjautuvat välineet voivat nopeuttaa rutiinioperaatioita.
  • Terveydenhoitoa tarvittaessa -malli; verkkokaupasta ostettavien lääkkeiden määrä kasvaa 128 miljardiin dollariin vuoteen 2023 mennessä.
  • Lähetyksiä lääkäriltä suoraan potilaalle (D2P) tarvitaan nopeuden ja joustavuuden lisäämiseksi.
  • Lisätty todellisuus (augmented reality) mahdollistaa keräystehokkuuden lisäämisen ja vähentää väärennöksiä.
  • Potilaskeskeisyys kasvaa.

Logistiikan rooli

Lääketutkimukset ovat tunnetusti kalliita ja hitaita. Tämän päivän teknologialla pystytään kuitenkin nopeuttamaan prosessia ja säästämään myös kustannuksissa. Nopeasta kehityksestä hyvä esimerkki on covid-19 -rokote. 
Lue blogi

Pandemia-ajan uudelleentarkastelu

Mitä olemme oppineet, kun koronapandemiaa on takana yli vuosi? Miten se on valmistanut meitä kohtaamaan tulevaisuuden hätätiloja? Kuten viime vuonna julkaistussa raportissakin todettiin, tavoite on jatkaa julkisen ja yksityisen sektorin keskusteluja covid-19 -rokotteiden logistiikasta. Toisekseen haluamme tuoda esiin pandemiasta opitut asiat niin asiakkaillemme, hallituksillemme kuin kansalaisjärjestöillemmekin.

 

Lataa whitepaper

LÄÄKEKULJETUKSET

Erityiset haasteet ja prioriteetit voivat vaihdella biofarmaseuttisten kliinisten lääkkeiden, arvokkaiden erikoisalojen, rokotteiden, biosimilaarien, innovatiivisten pienimolekyylisten lääkkeiden, geneeristen lääkkeiden tai OTC-tuotteiden välillä.

LÄÄKETIETEELLISET LAITTEET

Kuljetamme mm. ortopedian, sydän- ja verisuonimplanttien, tuotantolaitteiden ja varaosien, diagnostiikan ja kulutustarvikkeiden lähetyksiä.

POTILASNÄYTTEET

Erityistä huomiota vaativien potilasnäytteiden kuljetukset. Kuljetamme esimerkiksi näytteitä laboratorioon, kliiniseen vaiheeseen suuntautuvia lähetyksiä, oheistuotteita ja asiakirjoja sekä terapeuttiseen alueeseen kuuluvia lähetyksiä.

TERVEYDENHUOLLON TARVIKKEET

Yksityisen terveydenhuoltosektorin kasvu erityisesti kehittyvissä talouksissa sekä lisääntynyt terveydenhuoltomenoihin kohdistuva paine ovat johtaneet siihen, että potilashoidon kustannuksiin keskitytään enemmän. DHL voi auttaa parantamaan tehokkuutta ja vaikuttamaan merkittävästi sairaalan tai ryhmän yleiseen toimintakykyyn. Lisäpalveluihin kuuluvat mm. hankinta ja varastojen seuranta.